Anmälning och avanmälan till kommunala kulturskolan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Övertorneå kulturskola 

Det är viktigt att våra barn har bra möjligheter till musik och kulturutövning. Ett av skolans övergripande mål enligt läroplanen är att eleverna ska kunna använda och ta del av många olika uttrycksformer, såsom språk, bild, musik, drama och dans. I Kulturskolan ges eleverna möjlighet att utveckla sina kreativa förmågor. Genom att skapa tillsammans tränar eleverna samarbete, samverkan och respekt. Eleverna stärks också genom att visa upp sina färdigheter genom att uppträda för publik. 

Nu är det dags att anmäla sig till nästa läsårs instrumentalundervisning. Vi vill gärna ha fler elever på instrumenten tvärflöjt, altsaxofon, fiol och dragspel. Sista anmälningsdag är fredag 31 maj.   

Nyanmälan och avanmälan görs via e-tjänst overtornea.enamnd.se/musikskola.                  
Är du redan med och spelar så behöver du inte anmäla dig. OBS! Glöm inte att göra avanmälan om du inte ska fortsätta. 

Kulturskolan har även kostnadsfri musikverksamhet för årskurs 1, Sång och lek samt förberedande musikkurs för årskurs 2. Från årskurs 3 väljer eleven ett instrument att spela. 

Anmäl dig också till Kulturskolans övriga kursutbud som planeras bli dans, Makerspace, bild, ljudproduktion och körsång. Kurserna kommer att starta under förutsättning att vi har ledare och tillräckligt antal anmälda. Om antal anmälda till någon kurs överskrider högsta möjliga antal deltagare använder vi kösystem. 

När höstterminen börjar kommer information om kursernas innehåll, tid och plats när aktiviteterna startar att finnas på overtornea.se och Kulturskolan i Övertorneå kommun på Facebook samt Schoolsoft

Avgift: 300 kr per termin för en aktivitet/instrument samt 100 kr för varje ytterligare aktivitet/instrument. (Antaget av Kommunfullmäktige 2018-02-19) 

För mer information kontakta: 

Kristina Kruukka Westerberg, Musiklärare 
kristina.kruukka.westerberg@utb.overtornea.se 

Beatrice Alaniemi 
beatrice.alaniemi@utb.overtornea.se 

Marie Simonsson, Barn- och utbildningschef 

073-035 51 28 
marie.simonsson@overtornea.se 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa